Meer resultaten voor isoleren

isoleren
Uw buitenmuur isoleren, een must Vandersanden. Icons/Instagram. Icons/Facebook. Icons/LinkedIn.
Kies de Vandersanden website die u wenst te bezoeken.: Kennis en advieszoeker. Uw buitenmuur isoleren, een must. Zoeken Menu Uw buitenmuur isoleren, een must. Een slecht geïsoleerd gebouw jaagt uw energieverbruik de hoogte in. Dat is nadelig voor het milieu en uw budget.
Zolderdak of zoldervloer isoleren met URSA.
HOMETEC 32 is een product uit het URSA TERRA gamma en zeer geschikt voor het isoleren van hellende daken en. URSA HOMETEC 35 is een onbeklede minerale wolplaat in rolvorm uit het URSA TERRA gamma. Dit isolatiemateriaal garandeert hoge thermische.
Waarom uw woning isoleren?
Waarom uw woning isoleren? // Isoleren doet u omdat het loont. We zetten graag alle redenen nog even op een rijtje. Verhoog uw wooncomfort. Isolatie verbetert het wooncomfort. In de winter houdt het de warmte binnen, in de zomer buiten.
3 systemen om muren van binnenuit te isoleren Gids Duurzame Gebouwen.
C et Ctr zijn de correctiefactoren naargelang de aard van het te isoleren geluid, respectievelijk hoog en middenfrequente geluiden spelende kinderen, snel wegverkeer enz. en de laag en middenfrequente geluiden die kenmerkend zijn voor de meest voorkomende geluidshinder in stedelijke gebieden langzaam wegverkeer, discotheekgeluid enz.
isoleren? Kennisbank Ecomat.
Maar als je in de zomer ijsthee in een koeltas stopt voor op het strand, ben je ook aan t isoleren. Warm of fris houden, noemen we thermisch isoleren. Vliegtuigen, radio stiletto's. Maar we isoleren onze huizen ook tegen geluid van buitenaf.
Zelf de zolder isoleren.
Platte daken mag je alleen vanaf de buitenzijde dus in de dakconstructie isoleren. Als je een plat dak vanaf de binnenzijde zou isoleren, zou er condensvorming tussen de dakbekleding en de folie gaan ontstaan. Dat leidt tot rotting van de dakbalken en dakschade.
Meer weten over isoleren Stad Gent.
Infopagina Groen Milieu. Vraag je energiepremie met behulp van de Energiecentrale! Lees meer over Premies gevelisolatie. Premies isolerende ramen. Infopagina Groen Milieu. Ontdek hier de verschillende premies met behulp van De Energiecentrale. Lees meer over Premies isolerende ramen. Premies isolerende ramen.
Warmte-isolatie Wikipedia.
Bouwtechnisch is het materiaal moeilijker te verwerken, doordat het kleinste lek het isolatie-effect teniet doet. Deze isolatiematerialen hebben een lambdawaarde die 10 keer lager is dan bijvoorbeeld PUR, waardoor voor dezelfde isolatie waarde 10 keer minder dikte nodig is. Dit soort isolatie is uiteraard volledig dampdicht.
Zelf je zoldervloer isoleren.
Als het dak in de huidige toestand niet geschikt is om te isoleren er is geen of een ongeschikt onderdak in slechte staat, dampdicht en/of asbesthoudend of het houtwerk is onvoldoende stevig of in slechte staat, zorgt de zoldervloerisolatie toch voor een goede isolerende laag en minder warmteverliezen.

Contacteer ons