Op zoek naar tandarts?

tandarts
Tandarts Groningen Bij Groningen Tandarts Wijert-Noord.
Zij is een Braziliaanse tandarts, in 1989 afgestudeerd in Sao Paulo en in 2012 afgestudeerd aan de tandheelkundige universiteit ACTA te Amsterdam, met alle verplichte toetsen om de Nederlandse taal te beheersen en aan de Nederlandse tandheelkundige eisen te voldoen.Zij heeft 25 jaar gewerkt als tandarts en is BIG geregistreerd.
Tandarts Rijswijk Zoetermeer - De Tandartsenkliniek.
Zowel in Rijswijk als Zoetermeer, dus altijd één in uw buurt. Meer over De Tandartsenkliniek. Veilig naar de tandarts of orthodontist! In de mondzorg zijn er verschillende maatregelen genomen om de kans op een besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden.
Welkom op onze website Tandarts.nl.
Er gebeuren soms ongelukken en als je weet wat je moet doen, kan dit het verschil betekenen tussen het behouden en het verliezen van een tand of kies.Voor alle tandheelkundige noodgevallen is het belangrijk om zo snel mogelijk de tandarts te bezoeken.
De Tandarts in Sneek Kliniek Tandheelkunde Sneek.
Schrijf u makkelijk in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Schrijf u in. De techniek voor het plaatsen van implantaten is dé specialiteit van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Angst voor de tandarts. Velen lijden aan angst voor de tandarts, Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de oplossing.
Tandarts Gorinchem: tandartspraktijk Mondzorg Lingewijk.
Hierbij staat kwaliteit en aandacht voor u bovenaan. Inschrijven BEL: 0183 623 130. Bereikbaarheid van onze tandartspraktijk in Gorinchem. Mondzorg Lingewijk is gelegen aan de Arkelse Onderweg in Gorinchem. Onze praktijk is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u het beste buslijn 81 of 181 nemen en uitstappen bij bushalte Stenentrap, Gorinchem. Vanaf de bushalte loopt u de Rombout Hoogerbeetsstraat in. Aan het einde van de straat slaat u linksaf naar de Arkelse Onderweg. Onze tandartspraktijk bevindt zich na ongeveer 300 meter aan uw linkerhand, op nummer 61. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Arkelse Onderweg 61. 4206 AG Gorinchem. T: 0183 - 623 130. Mondzorg Lingewijk is uw tandarts in Gorinchem.
TANDARTS DEN BOSCH - Behandelingen bij Tandarts Den Bosch.
Tanden en kiezen trekken. Tandarts Den Bosch hanteert tarieven conform de richtingen van de NZA. Echter wijken we wel af van deze maximale tarieven door bepaalde behandelingen goedkoper aan te bieden. Tandarts Den Bosch 2020. De beste tandarts van Den Bosch e.o.
Uw tandarts in Grave - Tandartsenpraktijk Grave.
Vandaag na 28 jaar kennis gemaakt met onze nieuwe tandarts, omdat onze vorige tandarts is gestopt met de praktijk. Werd vriendelijk ontvangen door de tandarts en haar assistente. Netjes behandeld door Elke Wijdeven en meteen een afspraak gemaakt voor over 6 maanden.
Welkom bij tandartspraktijk Staalwijk!
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Binnenwandelen tijdens onze openingstijden behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn iedere maandag t/m donderdag van 08:00: t/m 21:00: uur geopend en op vrijdag van 09:00: t/m 17:00: uur. Wij verheugen ons op uw bezoek bij Staalwijk tandarts! Maandag 8:00: - 21:00: uur. Dinsdag 8:00: - 21:00: uur. Woensdag 8:00: - 21:00: uur. Donderdag 8:00: - 21:00: uur. Vrijdag 9:00: - 17:00: uur. Tel: 030 - 2881388. Spoednummer: 0900 - 8602. Noodnummer: 0681963970 Enkel spoed binnen openingstijden. Spoed tandarts Utrecht. Angst tandarts Utrecht. Copyright 2016 Staalwijk Tandartspraktijk Sitemap.
Tandartsen Praktijk Amsterdam: Tandarts Amsterdam.
Dit doen wij door hoogstaande tandheelkundige zorg, goede communicatie en een persoonlijke benadering te bieden. Door continue bij- en nascholing kunnen wij als tandarts de beste service bieden aan onze klanten. Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer. Praktijk Amsterdam IJburg. Praktijk Amsterdam Jordaan.

Contacteer ons