Op zoek naar zuid?

zuid
Zuid Gemeente Enschede. Group@2x.
Overslaan en naar de inhoud gaan. U bent hier. Stadsdeel Zuid wordt gevormd door de wijken Helmerhoek, Stroinkslanden en Wesselerbrink. De Agenda van Zuid. Ontdek de plannen voor Zuid en de mensen die zich ervoor inzetten! Zit u ergens mee?
Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid.
Afdelingen en specialismen. Spaarne Gasthuis Poliklinieken Haarlem Zuid. 023 224 0000. In Haarlem Zuid kunt u terecht voor alle zorg; een bezoek aan het spreekuur van de polikliniek, medisch onderzoek, een operatie of opname op de verpleegafdeling. Bij spoed na 17:00: uur en in het weekend bel de spoed-/huisartsenpost.:
Wandelgids Zuid-Limburg.
Regio Zuid-Limburg zuid. Regio Zuid-Limburg noord. Regio Noord-Limburg - Brabant. App Wandelgids Limburg. GPS App Osmand. Wie is Jos. Zoek hier een wandelroute op nummer, lengte en plaatsnaam. Zoek hier een café, restaurant, brasserie en ijssalon. Zoek hier een overnachting in een hotel, B&B, vakantiewoning en camping.
MIT Zuid Stimulus Programmamanagement.
Bekijk hier alle MIT Zuid projectbeschrijvingen, projectinformatie en statistieken. Subsidie voor haalbaarheidsonderzoek en R&D. Op 11 december 2014 hebben de 12 Nederlandse provincies de Samenwerkingsagenda ondertekend, waarin de gezamenlijke provincies op landsdelig niveau, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de topsectoren en MKB Nederland afspraken hebben gemaakt over de stroomlijning van het financiële instrumentarium gericht op stimulering van innovatie bij het MKB.
Kop van Zuid Rotterdam Info.
Kop van Zuid. De Wilhelminapier op de Kop van Zuid is eenwalhalla voor architectuurliefhebbers.De beroemdste starchitects ter wereld zetten hier gebouwen neer tussen de historische pakhuizen. Álvaro Siza, Renzo Piano, Francine Houben, Norman Foster en ook 'onze' eigen Rem Koolhaas uit Rotterdam.
Amsterdam Zuid - What to do in Amsterdam Zuid? - Holland.com.
Encompassing the neighborhoods of Oud Zuid, De Pijp and Zuidoost, the south of Amsterdam is a vibrant district that represents the artistic heart of the city. It is home to iconic museums, world class music venues, high-end shopping and innovative restaurants.
Kanaalzone-Zuid - Dossiers - Over de gemeente - Gemeente Nijmegen.
Kanaalzone Zuid is het gebied rond het Maas-Waalkanaal ten zuiden van de Neerbosscheweg met de aangrenzende wijken: Lankforst, De Kamp, Malvert, Zwanenveld, Hatert en Neerbosch-Oost en Winkelsteeg. Kanaalzone Zuid is op de kaart aangegeven met een donkerder kleur grijs dan de omliggende straten en de grenzen zijn aangegeven met een zwarte stippellijn.
Strandpaviljoen Zuid - uitsluitend telefonisch reserveren 072 5894687.
Strandpaviljoen Zuid is 365 dagen per jaar open. Sinds 2006 zwaaien Bernd en Pouliche Sterker de scepter in Strandpaviljoen Zuid. Pouliche is de dochter van vorige eigenaren Dick en Wies Peters van Nijenhof. Zij exploiteerden het paviljoen sinds 1969, dat toen een jaar bestond.
Hart van Zuid.
Hart van Zuid is volop in ontwikkeling. In dit Actieplan beschrijven we de belangrijkste opgaven, themas en projecten voor de verdere ontwikkeling van Hart van Zuid voor de komende vier jaar. Ook leest u kort de stand van zaken per deelgebied.

Contacteer ons