Meer resultaten voor symptomen

symptomen
Symptomen depressie.
Symptomen postpartum depressie. Je voelt je somber. Je hebt nergens zin in en komt nergens toe. Je hebt weinig plezier van je baby. Of je hebt zelfs heftige gevoelens van afkeer of. Normaal gesproken wisselt je stemming door de dag heen voortdurend, soms zelfs binnen een paar minuten. Dan voel je je weer vrolijk of uitgelaten, dan. Depressie bij ouderen. Depressie bij ouderen is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem. 2 tot 3% van de ouderen heeft een ernstige depressie. Een veel groter aantal, 15 tot 20%. Wij zijn MIND.
Symptomen en klachten door CVI Bartiméus, voor mensen die slechtziend of blind zijn.
Symptomen en klachten door CVI. Kinderen met een cerebrale visuele stoornis CVI ervaren problemen met het kijken en de verwerking van het zien.De klachten en symptomen kunnen verschillend zijn per persoon. Hieronder vind jevoorbeelden van problemen die een kind met CVI kan ervaren.
Symptomen depressie: waaraan herken je een depressie? Mentaal Beter.
Niet alleen de symptomen van een depressie, maar ook de oorzaken en gevolgen verschillen per persoon. Gelukkig is een depressie in de meeste gevallen bij zowel jong als oud goed te behandelen. Wil je weten of jij of je kind symptomen van een depressie vertonen?
Symptomen Dementie.nl.
Het duurt vaak lang voor de diagnose frontotemporale dementie FTD wordt gesteld. Als je weet wat de symptomen van FTD zijn, kun je de ziekte eerder herkennen. Lees verder Geheugenverlies, vergeetachtigheid of dementie. Geheugenverlies, vergeetachtigheid en dementie worden vaak door elkaar gebruikt.
Griep: veelgestelde vragen Nivel.
Als je griep hebt, kun je een pijnstiller zoals paracetamol gebruiken om hoofdpijn en spierpijn te verlichten en de koorts te verminderen. Meer informatie over medicatie.: De nieuwste categorie medicijnen tegen griep zijn de neuraminidaseremmers. Deze grijpen in op de virusvermeerdering. Neuraminidaseremmers kunnen de ziekteperiode verkorten met 1 à 25, dagen en de kans op complicaties verminderen, mits binnen 48 uur na het verschijnen van de eerste symptomen de behandeling gestart wordt.
Symptomen stofwisselingsziekten.
Klachten kunnen al kort na de geboorte ontstaan, maar ook in de jaren erna of zelfs pas op volwassen leeftijd. Er is een scala aan mogelijke klachten, zoals een ontwikkelingsachterstand, groeiachterstand, vermoeidheid, coma en epilepsie. Met die klachten komt de patiënt bij een huisarts.
Symptomen.
SOCIALE FOBIE SYMPTOMEN. Bij de sociale fobie zijn mensen angstig in sociale situaties en gaan deze situaties vermijden. Vaak weten mensen wel dat deze angst niet nodig is, maar toch blijven ze bang. Voorbeelden van dit soort situaties zijn een praatje met iemand maken, koffie drinken in gezelschap, in een restaurant eten met anderen, een toespraak houden en werken als er iemand meekijkt.
Angststoornis symptomen GGZ Groep.
Herkent u meerdere van de symptomen hieronder? Moeite met concentratie. Vermijden van specifieke situaties. Het is overigens niet noodzakelijk dat u meerdere symptomen tegelijkertijd heeft om aan de kenmerken van een angststoornis te voldoen. Tijdens een angstaanval ervaart u mogelijk de volgende symptomen.:
Symptomen en gevolgen Atlant.
In het begin is dit sluipend en ziet u dit vooral terug in de fijne motoriek. Een van de eerste vroege symptomen is het afnemen van de zijdelingse bewegingen van het oog waardoor lezen moeilijk wordt. Dit wordt gecompenseerd door het meebewegen van het hoofd en soms de romp tijdens het lezen. In In een nog later stadium verminderen de bewegingen vaak weer en wordt u eigenlijk bewegingsarm. Bedenk altijd goed: het verloop van de ziekte verschilt enorm per persoon! Wanneer zijn de bewegingen het hevigst? Als u een beweging moet uitvoeren of u bent moe, opgewonden of zenuwachtig.

Contacteer ons